fredag, maj 16, 2008

HejHej. Jag kom på en sak när jag gick ut ur vår dusch idag; Jag gillar ljudet av fötter som går i grunt vatten, när det är kakekgolv- det liksom, klatschar. Det är ett skönt ljud.

Brudarna (dvs: Jenny Frida Sara och Rosol) kommer hit runt sex, vi ska handla mat m.m, för att sedan grilla och sitta ute på min verandra i mörkret. Och senare ikväll blir det Hockey-Vm, trevlans.
Ha en trevlig kväll.

5 kommentarer:

Anonym sa...

"sanningen är att mina kompisar har lämnat mig". Förklara :)

Anonym sa...

Blir lite ledsen av att läsa det här faktiskt, kanske inte ska bry mig, men jag tycker om dig ju :( Och jag vill inte att du ska känna så, att du längtar efter att sluta för att du inte orkar med klassen :/

Wakeskatebrud sa...

svar till josefin: jag umgås inte med "er" längre, knappt. och så har jag olov och staffan fått humor som inte liknar varandras. vem umgås jag med då, i klassen? därför, har jag ingen i vår klass längre.

Wakeskatebrud sa...

Okej, men vi umgås inte. Fast det gör jag .. man måste vara någon för att passa in i vår klass, jag orkar inte med det längre. och jag vill inte vara mig själv med dom jag inte litar på. för det är ju så, alla i klassen skulle lämna mig för någon annan. så är inte jag, och jag orkar inte vara det femte hjulet då jag vet att man bara umgås med mig för min egen skull.

Anonym sa...

Vadå jag är mig själv och jag passar in i klassen? Men du skrev ju att dina vänner har lämnat dig och det då säger nu är att du inte umgås med oss längre och att staffan och dom har humor som inte liknar andras. Jag blir precis som julia enbart ledsen när jag läser det här. Men men det är väl inget att argumentera om. Du kanske tkr att vi är jordens dummaste mm, men det är ju ingen som har kastat ut dig ur klassen precis.