måndag, juli 28, 2008

Hey! Jo, nu har jag kommit från landet igen. Det är natt, mellan söndag och måndag just nu. Och vad har hänt den här veckan? Ganska mycket, det har varit sool alla dagar, sedan jag kom ut sist. Dagarna har gått ut på sol , bad, fotboll, tagit motorbåtarna till olika öar och hoppat från klippor, suttit uppe och spelat poker, cyklat till Blåklockan. Sedan har jag åkt motorbåt med mamma (paddlade) och pappa (seglade). Jättehärligt. Jag har vait ute och sprungit, drog med mig Anton en morgon- riktigt varmt, sedan fick vi sällskap av Affe. Vi har spelat kubb, och gjort lite andra saker som jag inte orkar komma på nu.

I lördags kom Johanna ut. Torsdagskvällen var vi alla ungdomar samlade i Katarina och Fredriks båthus och satt där hela kvällen och pratade- sista kvällen innan alla började åka hem (fredagkväll och lördagmorgon). Så när Johanna kom vid 13:00 tog vi snurran till Kerstinholmen och låg där och solade och badade från klipporna. Senare på kvällen åkte familjen (och Johanna) tillsammans med Lundborg och Jardemann till Stora Ekskär och kollade på solnedgången och badade+ ost& kex.

Det har varit härliga dagar. Och även om det blir vissa kris-situationer, så är landet underbart! Speciellt när solen gassar, alla ungdomar och barn är ute och- bra humör. Vi ses alla igen nästa sommar. Det är det som gör veckorna på landet så speciella på sommaren, man måste verkligen ta vara på dem. Ha det bra!

Kram Emma

Inga kommentarer: